Această politică de confidențialitate stabilește modul în care folosim și protejăm orice informație pe care o dați atunci când utilizați acest sit web.

Ne angajăm să ne asigurăm că identitatea dvs. este protejată. Dacă vă vom solicita anumite informații prin care puteți fi identificat atunci când folosiți acest sit web, atunci puteți fi sigur că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate.

Există posibilitatea să modificăm această politică din când în când prin actualizarea acestei pagini. Trebuie să verificați această pagină periodic pentru a vă asigura că sunteți de acord cu eventualele modificări.

Ce colectăm

Este posibil să colectăm următoarele informații:

  • numele și locurile de muncă
  • informații de contact, inclusiv adresa de e-mail
  • informații demografice, precum codul poștal, preferințe și interese
  • alte informații relevante pentru sondaje, clienți si / sau oferte

Ce facem cu informațiile pe care le obținem

Avem nevoie de aceste informații pentru a înțelege necesitățile dumneavoastră și a vă oferi servicii mai bune, și, în special pentru următoarele motive:

  • Păstrarea unor înregistrări interne.
  • Folosirea informațiilor pentru a îmbunătăți produsele și serviciile oferite.
  • Transmiterea periodic a unor emailuri promoționale despre produsele și serviciile noi, oferte speciale sau alte informații care credem că vă interesează, folosind adresa de email pe care ați furnizat-o.
  • Din când în când, putem utiliza de asemenea informațiile dvs. pentru a vă contacta în scopuri unor sondaje de piață, și pentru a personaliza situl în funcție de interesele dumneavoastră.

Securitatea

Ne angajăm să vă asigur că informațiile dvs. sunt protejate. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora folosesc proceduri fizice, electronice și manageriale pentru securizarea informațiilor colectate online.

Linkuri către alte situri

Situl poate conține linkuri către alte situri de interes. Odată ce ați utilizat aceste linkuri pentru părăsind acest sit, trebuie să rețineți că nu mai avem niciun control asupra celuilalt sit web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați aceste situri și, de asemenea, respectivele situri nu sunt reglementate de această declarație de confidențialitate. Trebuie să fiți prudenți și să căutați declarația de confidențialitate care se aplică pe situl în cauză.

Administrarea informațiilor dumneavoastră personale

S-ar putea să optăm pentru restricționarea colectării sau utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în următoarele moduri:

  • ori de câte ori vi se cere să completați un formular pe sit, căutați caseta unde aveți posibilitatea să faceți clic pentru a indica faptul că nu doriți ca informațiile să fie folosite de către oricine în scopuri de marketing direct
  • dacă anterior ați fost de acord să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru scopuri de marketing direct, vă puteți răzgândi în orice moment, contactându-ne la office@multimedia.com.ro.

Nu vom vinde, distribui sau împrumuta informațiile dumneavoastră cu caracter personal către terți dacă nu avem permisiunea dumneavoastră sau dacă nu suntem obligați prin lege să facem acest lucru. Putem utiliza informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informații promoționale despre terțe părți care credem că vă interesează, dacă ne-ați spus că doriți ca acest lucru să se întâmple.

Puteți solicita detalii cu privire la informațiile personale pe care le deținem despre dvs. în conformitate cu legislația, contra unei mici taxe. Dacă doriți o copie a informațiilor deținute despre dvs. vă rugăm să ne scrieți la office@multimedia.com.ro.

Dacă credeți că există informații despre dvs. care sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să scrieți un e-mail cât mai curând posibil la adresa de e-mail de mai sus. Noi vom corecta cu promptitudine orice informații se dovedesc a fi incorecte.

MultiMedia SRL
Tel. +40 745 526896
E-mail office@multimedia.com.ro